ponedeljek, 12. avgust 2013

Sydney in Seoul

Sydney je bil zakon a ful naporn, let za tja je biu super a za nazaj je biu let obup: skoz turbulenca, ful jih je bruhal,mel smo 10 medical caseov, jst sm velik cajta bla z eno potnico k je mela disk premaknjen in je na tleh ležala...spal smo na letalu 3 urce in je prou fajn, kot da bi,bli v počitniški prikolici, sm se počutla k na morju haha sam da sm bla visooooookooo v zraku :)
Sydney je lep, tak evropski in imela sem super hotel čist zraven opere in pristanišča, tko da smo se mal sprehajal, žou nam je vreme mal nagajalo in je deževalo..
Naslednji let je bil v Seoul in mi je blo top, ful mi je vseč Južna Koreja, ful je zelena, mel smo super vreme, šli smo na barbecue zvečer in je njami, vse je pocen..kozmetike sm si nabaula poln kovček k je zares kvalitetna, oni slovijo po zares dobri naravni kozmetiki, korejci imajo tako lepo kožo, vsi uporabljajo belilo za obraz in ženske res dajo veliko nase, tudi v lepotne kirurge. S španko Tatioano sva šli v Cat Cafe (obstaja tudi Dog Cafe), kjer je "kafič" z mačkami oz kužki-noro.. preobuješ se in se lahko igraš z njimi, jih hraniš, božaš, pa postrežejo ti s pijačo. Ful lepo delajo z živalcami in je res luštn to vidt :)



















SHARE:

Ni komentarjev

Objavite komentar

Blog Design Created by pipdig