sreda, 28. junij 2017

Ujemi me, če me moreš!

To objavo bi lahko napisala na temo, kako vsak dan lovim Vala, mu preprečujem padce z raznih omar/pultov/wcja itd. kamor vse spleza in uide.. ampak ne.
Šli smo na dirko, prvo, pravcato dirko. Saj vem, da ima Val šele 17 mesecev, samo poganjalček Kinderfeets je že dobro osvojil, pa smo šli v Kolo park.


Tam je otroška trgovina Silly organizirala dirko s poganjalci Kinderfeets.Noro dobro je bilo videt malčke in mulčke, kako se gor in dol preganjajo po klančinah in ovinkih.
Val je samo malo sprobal Egg helmets čelado in preveril progo, potem pa se je odločil, da ga baloni in milni mehurčki bolj zanimajo. Tako sva norela za njim, da nebi prevračal posod z milnico in se zapletal v balone še bolj, kot se je.
 

Z veliko mero "natančnosti" smo se lotili Maki pobarvanke in poskusili barvice, ki niso samo za barvat dobre, ampak so tudi  zelo njami haha (itak je treba vse v usta dat), polno plišastih in lesenih igrač bi na vsak način bilo treba vzeti domov, da ne govorim o slastnih Mmmetka cakepopsih in cupcakesih, od katerih ga nisva mogla več stran od mize potegnit. Polno igrač, milnih mehurčkov in novih prijateljčkov... Prekrasen piknik smo imeli!

 

Iiiin Val je dobil svojo prvo medaljo za udeležbo na dirki, kako ponosen je bil, da je ni in ni hotel snet.
Za nameček pa smo na srečelovu dobili še krono in to je bila pika na i, a Val presrečen!

Res smo uživali, Val je komaj dočakal posteljo, tako zmatran je bil.

Hvala Silly za prekrasno sobotno popoldne!

SHARE:
Blog Design Created by pipdig