ponedeljek, 24. julij 2017

Pustila sem ga

Slovo ni nikdar lahko, in odšla sem s težkim korakom, oz se odpeljala zelooo počasi, s solzami v očeh. Tudi ta korak sem morala narediti, pa bo vsakič lažje in boljše za oba, za vse nas.
Ja, Val je ostal sam na morju z dedkom in babico. In jaz sem ga pri njegovemu letu in pol pustila, prvič "samega".
Verjetno nekateri zavijate z očmi, drugi ste mislili da gre za bolj sočno novico, tretji pa ste v moji koži, četrti pa v tej situaciji še niste bili.

No tako, z našo družino je vse vredu, smo srečni in zadovoljni skupaj, nič nam ne manjka! 
Odločitev, da Val preživi del dopusta sam z dedkom in babico je bila spontana že v načrtovanju letošnjega dopusta in sigurna sva bila, da bo užival in počitnikoval tudi brez naju, pa naj bo tako majhen ali tako velik. Kakor vzameš.
S tem ne želim predčasno rezat popkovine, kot marsikateri radi pravijo, vem pa, da je to dobro zanj in zame, za naju in za nas. Več kot zaupam svojima staršema in vem, da je v najboljših rokah, vem da je rad v njuni družbi in ju ima rad in vem, da se bo imel z njima super. Še sladkarije bo lahko jedel in veliko gledal risanke, šel pozno spat itd.. vse kar se počne z dedki in babicami. 
Zato pa so, da razvajajo svoje vnučke, starši jih pa vzgajamo.

Do vikenda se pa moram le zamotit, da ne bom vsako minuto mislila le nanj in se osredotočila na to, da se lahko imam kot mama fajn (spet) sama oz v dvoje.

Wish me luck!
SHARE:
Blog Design Created by pipdig