sreda, 12. januar 2011

Wellness

Follow my blog with bloglovin
Mmmmm, samo to lahko rečem. Dva dni razvajanja, chill-out muzike, ogroooomno različnih savn, bazenov in brbotavčkov, počivališč (tudi z vodnimi posteljami), zares dobre hrane... še tako pomiri telo in duha. Če se želite resnično relaksirati, priporočam Wellness Orhidelia v Termah Olimia, je res božanski-za oči in telo. Izbran je bil celo za najboljši Wellness v Sloveniji v letu 09/10. Z eno besedo, božansko!
Mmmmm, I can say only this. Two days of pampering, chill-out music, huuuuge amounth of different saunas, swimming pools and bubbles, stagings (including water beds), really good food ... is so soothing body and soul. If you want to really relax, I recommend the Spa Wellness Orhidelia Olimia is really gorgeous, for eye and body. It was chosen even for the best Spa in Slovenia in season 09/10. In a word, gorgeous!
SHARE:

4 komentarji

 1. Vsaj enkrat na leto si s fantom privoščiva oddih v termah olimia. Hotel sotelia je božanski.. da o orhideliji sploh ne govorim... še posebej savne so čudovite:)

  OdgovoriIzbriši
 2. oooo ja, tud midva!!! tam je res luksuz, razvajanje pa še kako paše :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Terme Olimia? Najboljše terme zame. Vsako leto jih z možem obiščeva. No letos jih bomo obiskali trije ✿, še najin sinko

  OdgovoriIzbriši
 4. ja, prav res tako lepo je tam in noro sproščujoče :)

  OdgovoriIzbriši

Blog Design Created by pipdig