četrtek, 21. november 2013

Plavanje v mojih očeh

Moskva
Moj let je bil tokrat fajn, so bili Rusi kar ok. En potnik me je skozi spremljal z očmi in mi v ruščini poskušal razložit, da se je zaljubil vame, ker še ni videl tako lepih oči..ki so modre kot da bi plaval v morju...
pa kar vse sem zastopila. Sem se mu sam nasmejala. Potem se je spet sprehajal po letalu in grem mimo pa me ustavi in za telefonsko številko vpraša. In sem mu samo odgovorila, da sem happily married :) Je spet prišel do mene, pa rekel, da je on tudi, samo vseeno sem jaz res nekaj posebnega.
So pa Rusi edini potniki ki ploskajo ob pristanku.
Ene par se jih je sicer odmajal iz letala, en potnik ki je pršel z berglami na letalo je bil očitno tok v rožicah da je šel brez nahrbtnika in še celo brez bergel z letala, pa na letalo je komaj tudi z berglami prišel.
Če ne znaš po ruski, ko te v trgovini nekaj blagajničarka vpraša, te tako prestreli s pogledom, kot da bi ne vem kaj naredila.
S seboj sem vzela Uggice ker sem nekak na napovedi ujela nekje sonček ampak je deževalo, tako da sem šla samo do trgovine, ampak mi je zelo zelo ustrezal sveži mrzli zrak za spremembo, bi se kar sprehajala in sprehajala. 

SHARE:

Ni komentarjev

Objavite komentar

Blog Design Created by pipdig