sobota, 2. september 2017

Dobrodošli doma


Toliko pompa okoli odprtja prenovljene Lesnine XXXL v Ljubljani, da smo jo šli sčekirat.
Kaos prezasedenega parkinga in milina tisti trenutek, ko stopiš v prodajalno.
En velik odprt prostor, klovni so zabavali otroke, delili balončkaste kužke in žonglirali.



Nekaj je pa res vrhunskega v novi Lesnini. No dve stvari. In to seveda za starše oz bolj mamice. Otroški oddelek je ogromen in v njem je res vse, od vseh znamk, ki so ta trenutek najbolj in (Mima, Stokke) pa dobiš res vse: od modrčka za dojenje, celotne otroške sobice, od vozička, oblačil, prenosne posteljice, počivalnika, nosilk, igrač in stolčkov za hranjenje. Še otroški kotiček imajo, kjer lahko otroci barvajo ali pa samo preizkusijo igrače. Mene je zares navdušila ponudba.



Ampak še vedno pa to ni Ikea, kjer se sprehodiš po hudem razstavnem prostoru in dobiš res polno idej, ki so prijazne tudi tvoji denarnici.
Druga zelo presenetljiva stvar pa je igralnica, ki je nekakšen "akvarij" in imaš otroka vseskozi na očeh. Najboljše od vsega pa je, da je pult/šank/miza čisto zraven in kofetkaš, zajtrkuješ ali pa ješ kosilo, medtem ko se tvoj otrok igra.

Zakaj je meni to prednost: leto in pol starega otroka je treba imeti ves čas na očeh, in to je res prednost te igralnice. Igralnica je sestavljena iz samih didaktičnih igrač, kjer otroci razvijajo svojo motoriko, imajo pa še tobogan in pa kot nekakšno boksarsko vrečo, mini kocke za sedet in blazine na katere se mečejo/uležejo. 

Zraven pa lahko komot poješ tisti ogromni dunajski šnicel, ki ga postrežejo v pičlih 5 minutah.








Kar se mene tiče: Lesnina, well done!

Mi bomo veliko pri vas, tako da bo skoraj veljalo: "Dobrodošli doma".
SHARE:
Blog Design Created by pipdig