sreda, 8. april 2020

Vozičkamo z Nuna Mixx



Nisem mnenja, da mora vsak otrok dobit vse novo, ampak z Valovim vozičkom nisem bila zadovoljna in sva ga dala naprej. Lan se sedaj vozi v vozičku Nuna Mixx.

Pri vozičku mi je pomembno, da ima kolesa primerna za vse terene, tudi za konkreten makedam, veliko košaro za dojenčka in veliko nakupovalno košaro, in da se lahko hitro in lahko zloži.

Naš prvotni plan je bil, da rodim v Dubaju, ostanemo v Dubaju in vozičkamo v Dubaju.
Nope...plani so zato da se podrejo ( je očitno moj moto). Rodila sem v Ljubljani, Lan je bil dva meseca še v porodnišnici in vozičkali smo potem (do enega meseca nazaj) po Sloveniji.
Voziček sem ob Lanovem prezgodnjem rojstvu imela že doma, saj bi mogla tisti vikend, ko sem ostala v porodnišnici odpotovat v Dubaj, in voziček je bil temu primerno tudi svetle barve, ekstra zračen.. 

Vzela sem Nuna Mixx v barvi Birch pri Malih zakladih.
Niti najmanj nisem pomislila, da bi to bila preobčutljiva barva, saj sem pri Valu imela črno-belo marelo in je bela ostala bela. In tako tudi je, barva breze in siva granit, ki je meni najlepša barvna kombinacija. Tudi če se umaže, se z lahkoto očisti.

Z mojim izborom sem več kot zadovoljna. Nuna Mixx se je izkazala kot najboljša izbira. 
Voziček je res lep, funkcionalen, stabilen, lahko vodljiv, lahko zložljiv..




Na sprehode sem ogromno hodila sama in Vala za roko držala, in voziček lepo vodila z eno roko. Tekla za Valom, ko je šel zraven s kolesom in mi je res super tudi za tečt.
Ima podaljšano senčko na magnet, odpne se in je zares zračen, ima tudi mini žepek pri nogah otroka za nujne potrebščine. 
Ta voziček je narejen tudi za visoke ljudi, saj se ročaj res izjemno raztegne.

Tik tak je sestavljen in razstavljen za v avto/na pot, in vse je možno naredit tudi z otrokom v naročju.
Res, ta voziček v mojih očeh nima slabe lastnosti, mi smo zares veseli da ga imamo.


Na Instagramu sem vam zastavila Q&A o našem Mixxu in je bilo največ vprašanj, če je primeren za neravne terene:
Šli smo malo tudi po hribih, in po konkretnemu makedamu se je zares izkazal. 
Zakleneš lahko tudi prvi kolesi, kar je res fino da ne opletata po kamnih in je off road vožnja tako še lažja.

Zanima vas tudi, kako velika je košara oz do koliko mesecev:
Ker je Lan nedonošenček verjetno pomeni, da bomo košaro uporabljali malce dlje, zato sem zelo vesela da je večja: primerna je za otročka do 9kg in 68cm.

Kakšna je razlika z Nuna Demi Grow:
Z Demi Grow lahko prevažaš dva otročka, enega pod drugim. Če imaš dva otročka, z manjšo starostno razliko, ali to planiraš- je pa ta voziček top izbira.
Val je bil star skoraj 4 leta, ko se je rodil Lan, vozička zanj že res dolgo ne uporabljamo, in te opcije ne potrebujemo.

Katero lupinico si vzela zraven?
Odločila sem se za Joie i-Level v barvi Noir, ker se popolnoma poleži z naklonom 157 stopinj npr, če otroček na sprehodu zaspi. Primerna je od rojstva, pa vse do 13kg in ima 5-točkovni varnostni pas, otroka lepo objame in vzglavnik se lahko višinsko prilagaja.
SHARE:

Ni komentarjev

Objavite komentar

Blog Design Created by pipdig