ponedeljek, 31. avgust 2020

Hibridna marela


Na morje, na izlet, na počitnice, na letalo itd..

To so le situacije, kjer smo omejeni s prtljago, razen če pač ne potujemo s kombijem.

In tudi zato smo se odločili za marelo. Hibridno marelo, ki zajema vse kar nam je nudila “tavelika” Nuna in prednosti “tamalih”.
Želeli smo zmanjšati prostor v prtljažniku, a hkrati obdržati vso varnost in udobje.

Zato smo se odločili za Nuno Triv
Kratko malo pokrije vse, kar ima Nuna Mixx: saj je komfortna, položi se popolnoma vodoravno, ima veliko spodnjo košaro, zares je lahka in lahko vodljiva, strehica je zares pokrivna in zračna, enako se lahko tudi odstrani letno podlogo in ostane le zračno hrbtišče, enostavno se zaklene lahko sprednja kolesa. 


Naklon se spreminja z gumbom, in ima tudi 3 ali 5-točkovni pas in lok. Tudi opora za noge ima različne možnosti naklona.
Ta voziček je lahko edini voziček družine, že od rojstva dalje, saj pride že z adapterjem za lupinice, nanj se lahko tudi namesti košara za dojenčke, kar je res velika prednost. Pa še cenovno je zelo dostopen.

Kolesa so sicer malo manjša, pa vendar premagajo marsikateri teren zelo udobno za otroka z vzmetenjem, morda res ni le za v hribe čez skale hehe.


In kaj je najboljše: zloži se ga z eno roko. In z enim klikom položiš strehico do dna, in ga dvigneš in pospraviš v prtljažnik. 
Prostora zasede zares zanemarljivo malo.
In kaj je nama še vrhunsko: podaljšajo se lahko ročaji zares visoko, da je udoben sprehod tudi visokim. Tudi z eno roko.
In do 22kg ima lahko otroček, kar je več kot dovolj.

Izgled je pa razred zase, saj je res chic voziček, sploh naša linija Ellis je UAU. Siv karo z rdečimi črtami je zame najlepša linija, kar jih je Nuna ustvarila, pa že tako smo nad čisto vsakim Nuna izdelkom res zares zadovoljni.
SHARE:

Ni komentarjev

Objavite komentar

Blog Design Created by pipdig