sreda, 22. marec 2017

- 20 kg v manj kot pol leta

In to na najbolj zdrav način možno...z dojenjem! 
In vozičkanjem, nosilkanjem, kengorujčkanjem, nošenje v nahrbtniku, telovadbo po stopnicah z vrečkami v eni in otročkom v drugi roki, lupinco v eni in smetmi v drugi roki in še in še variant ob katerih sm se stopila - dobesedno, pa še malo bolj.
Glede na to, da ne vem kam je 18 kg šlo v 9-ih mesecih, saj res nisem izgledala tako baročen nasedel kit, sem presrečna da je tehtnica tudi popustila. 

Ginekologinja me je vsakič kregala zaradi teže in sm se ob tehtanju nemalokrat pošteno zjokala, ampak sem ob prihodu iz porodnisnice že imela skoraj 10 kg manj. Verjetno me je zalila voda. In se očitno tudi izlila iz mene oz. me je zalil Val in se izlil iz mene, hehe. 
Nadaljne kile pa tudi niso bile problem saj sem res zelo aktivna mamica.





Sem pa z veseljem poskrbela še za spomladno čiščenje s programom Tummy tea tox. 
Trebušček mi je še tako hvaležeeen in sicer da čajčkam vsak dan 10 dni in tako aktiviram svoje telo, potem pa dodatno zaženem topljenje maščobic še s probiotiki in prebavnimi encimi 10 dni.
Res se mi zdi da gre vsa možna voda iz mene in tako lahkotno se počutim ker napihnjenosti ni od nikoder. Prebava je urejena in moj trebušček bo kmalu tipi topi za poletje, le še malo telovadbe mu manjka!

Si tudi ti utrujena, nerazpoložena in posegaš kar naprej po sladkem?
Se boriš z odvečnimi kilogrami in ti gre na živce tista mišelinka okrog pasu? (no hvala bogu so letos IN hlače z visokim pasom haha)

Poskusi novo 20-dnevno spomladno čiščenje in razstrupi in osveži svoje telo! Tummy tea tox je tvoj novi začetek!

Vsem mamicam (gospodičnam, gospem, puncam, damicam) pa za materinski dan PODARIM -15 % popusta s kodo NINA15, vse do vključno nedelje 26.3.!
SHARE:
Blog Design Created by pipdig