sreda, 31. januar 2018

Od sivine se zvrti



Sivi dnevi, deževna zima in ne duha ne sluha o snegu in snežakih. Vreme je na glavo obrnjeno in še jaz bi se na trepalnice postavila, če bi se lahko, da v tem vremenu ukrotim svojega mulčka s preveč energije.
Kam naj se dava? Kaj naj danes zorganiziram?
Dnevne tegobice..
Ko mu presedajo že vse igrače, in sem itak jaz najboljša animacija, da še na wc sama ne morem, potem je čas za Minicity.


Mesto v malem, kjer je poskrbljeno za vse dojenčke, mulčke in tudi večje mulce vse do 12. leta.
To je park, kjer lahko spiješ kavico, previješ rito, kjer animatorji prevzamejo tvojo domačo vlogo in otroci skozi didaktično igro spoznavajo različne poklice, osvajajo uporabna znanja in celo spečejo prave muffine.



Mulčki lahko šraufajo, zgradijo “hišo” in jo z največjim veseljem podrejo, vozijo LPP avtobus ali avto, se igrajo tv voditelje, zobozdravnike, spoznajo poklic gasilca in policaja, nakupujejo v Hoferju, obiščejo porodnišnico, banko, pekarno, cvetličarno, barvajo stene, kjer prejmejo zaščitno obleko, pravo barvo in gasaaoa. 
In še in še...


Res super je ko animatorji poskrbijo da npr. v Kreativnem parku Jolly skupinsko ustvarjajo in rišejo, barvajo, režejo in sestavljajo kup zanimivih domislic, in ustvarjajo iz najrazličnejših materialov. 
In v mini turistični agenciji Palma otroci doživijo hiter polet v tople kraje, se naučijo kaj spakirati za na pot in kakšno bo tam vreme, kako se kaj v tujem jeziku izgovori, kaj vzeti seboj v potovalni lekarni, kar pride prav tudi mami.



 In kaj je najboljše od vsega-ni razmetanega stanovanja, ni izžeta mama, ampak nadvse srečen otrok, ki je kljub prečudovito kisli zimi pokuril svojo energijo zunaj doma.
Tako je volk sit in koza cela, oz izživet otrok in srečna mama!




Minicity v Ljubljanjskem BTC-ju je odprt vsak dan v tednu, kjer lahko preživite eno uro, več ur z dnevno vstopnico ali pa razburljivo praznujete rojstni dan vašega malega slavljenca. 
Za otroke od 4. leta dalje pa je organizirano tudi varstvo, da lahko mirno skočite po vseh opravkih!

SHARE:
Blog Design Created by pipdig