četrtek, 12. april 2018

Mali zakladi odprli svoja vrata



Moja najljubša trgovinica za dojenčke in malčke Mali zakladije s pričetkom pomladi odprla vrata, in to v Ljubljanskem BTC-ju, v prodajni galeriji Diamant.


Mamice, ki rade sledite modnim trendom za najmlajše, boste zagotovo z veseljem obiskale to dizajnersko dovršeno butično trgovinico, ki na enem mestu predstavlja največjo ponudbo izdelkov znamke Stokke v Sloveniji in ponuja še znamke Sleepyhead, Nuna, Babyzen, Bugaboo, Uppababy, Mima, Easywalker, Aden+Anais, Joolz, in še in še.





Priljubljena spletna trgovinica s svojo čudovito ponudbo že vrsto let navdušuje kupce po vsej Sloveniji, prinaša svežino in modne trende, ki jih sicer lahko spremljamo v butikih svetovno znanih modnih metropol.
Mene (in seveda Vala) je prijateljica razveselila z darilom iz njihove trgovinice že v porodnišnici, in od takrat sem zaljubljena v njihovo ponudbo in izdelke. Že ko prejmeš njihov paketek je to nekaj najlepšega, tako lično zavito in estetsko, da je res uaaaau! 


Noro kjut otroška oprema, izbrani izdelki za nego dojenčkov in malčkov, modni dodatki, najlepša trendi darilca in telegrami ob rojstvu!


Slavnostno otvoritev, ki je potekala v četrtek, 22.3.2018 je vodila Rebeka Dremelj, številne obiskovalce pa je s svojim glasbenim nastopom navdušila Ula Ložar. Med prvimi obiskovalci trgovinice so bile tudi številne zvezdnice. Priljubljena slovenska modna oblikovalka Maja Ferme je avtorica modnih kreacij, ki so jih na slavnostni otvoritvi nosile direktorica Petra Vrhovec Rozman in njena kreativna ekipa. Na čudovitem četrtkovem dogodku smo uživali ob prelepih sladkih dobrotah in v družbi številnih priljubljenih blogerjev. 

Res lušten video so posneli ob odprtju: https://vimeo.com/262182409







Praznujte to pomlad v družbi Malih zakladov, ki v prihajajočih spomladanskih mesecih pripravljajo še veliko novosti in veselih presenečenj!
SHARE:

Ni komentarjev

Objavite komentar

Blog Design Created by pipdig